Boks

VIDEO Woodley odmah tražio revanš, no prvo mora ispuniti obećanje koje je dao Paulu

Jake Paul je u Clevelandu podijeljenom odlukom sudaca nadjačao Tyrona Woodleya i tako stigao do četvrte pobjede u profesionalnoj boksačkoj karijeri.

Nakon meča obojica su jedan drugom iskazali poštovanje, a bivši UFC-ov prvak je odmah zatražio revanš.

Woodley je poručio Youtuberu da zasad preskoči mogući okršaj protiv Tommyja Furyja, polubrata Kralja Cigana, te prihvati uzvratnu borbu.

YouTube zvijezda je istaknula kako o tome mogu razgovarati tek kada ispuni obvezu i tetovira njegovo ime na nogu uz poruku: ‘Volim Jakea Paula’.

Iz Woodleyjeve izjave nakon meča može se zaključiti kako će to uskoro napraviti.

– To je riješeno i bit će revanš. Moram pobijediti, sada sam bio blizu. To je kao film. Nas dvojica sve možemo podići na višu razinu – kazao je Tyron Woodley i nastavio:

– Rasturili smo prodajom PPV-a i svi su bili uzbuđeni oko našeg meča. Paul je bio težak protivnik i vidno umoran, ali uspio se izvući. Moramo to ponoviti.

Nekadašnji UFC-ov borac nije bio zadovoljan bodovanjem sudaca.

– Iznenadila me njihova odluka. Znao sam da je blizu, ali opet ne toliko da bi bio bolji od mene. Sada znam kako sam mogao biti za nijansu uvjerljiviji – rekao je Tyron Woodley i zaključio:

– Pokušao sam uzeti vremena i osjetiti meč. Znao sam da će mnogo udarati direktom i izmjenjivati lažnjake. Nije me iznenadilo kad sam čuo da je podijeljena odluka, ali sam ipak vjerovao da ću ja pobijediti.

U neizvjesnom meču dva su suca prednost dala Jakeu (77-75, 78-74), a treći je bio za Tyrona (77-75).

Odgovori

Back to top button