MMA

Conor McGregor se ponovno hvali: Moj ‘ground and pound’ je najbolji

Conor McGregor je lani u srpnju slomio nogu u meču protiv Dustin Poirier. Prve prognoze liječnika bile su kako će mu za oporavak trebati barem godinu dana, ali on je nerijetko znao istaknuti kako će se borbama vratiti ranije.

Dok svi nestrpljivo čekaju njegov povratak, UFC-ova zvijezda svako malo na društvenim mrežama podijeli neku fotografiju s treninga.

Slavni Irac je po mnogima jedan od boljih u borbi na nogama koji je tijekom karijere nokautirao Josea Alda, Dustina Poiriera, Eddieja Alvareza, Chada Mendesa…

No zato mu hrvanje nije među najjačim oružjima.

U meču protiv Khabiba Nurmagomedova bio je izdominiran u borbi na tlu, te ga je Dagestanac na kraju gušenjem prisilio na predaju.
McGregor je izgubio tri od posljednje četiri borbe, a u posljednjoj objavi na Instagramu pohvalio se svojim vještinama.

‘Moj ‘ground and pound’ je najbolji. Najveći postotak mojih završetaka ne dolazi od udaraca stražnjom rukom iz horizontalnog položaja kao što bi mnogi misle, moje pobjede prekidom dolaze iz moje preciznosti vertikalnih udaraca (svi ste početnici kada govorimo o vertikalnim udarcima). Ja ne promašujem ‘ground and poundom’. Ne pogađam protivnika u ruke, niti ne padam. Pogađam mekani dio lica i glave, napisao je Conor McGregor u objavi, pa nastavio:

‘Pa kako izgledaju ljudi nakon borbe protiv mene, imaju posjekotine po glavi. Izgledaju kao da ih je pogodilo nekoliko golf loptica. Koža im se otvori. Mnogo puta tijekom meča nisam pokvario frizuru. Zato me hrpa ovih vreća za štakore mrzi. Gladak sam poput maslaca. Ja sam najbogatiji, najopakiji i neoštećen. Nego, uskoro počinje sezona jedrenja…

Odgovori

Back to top button