MMA

Pitbull ima priliku u travnju uzvratiti A.J. McKeeju

Bellator u travnju priprema još jednu odličnu priredbu. Naime, dogovoren je revanš između A.J. McKeea i Patricija Pitbulla Freirea.

McKee je u srpnju prošle godine giljotinom u prvoj rundi svladao Pitbulla u finalu Grand Prix turnira u perolakoj kategoriji.

Patricio se odrekao pojasa u lakoj, te se posvetio perolakoj kategoriji, želi vratiti naslov.

A.J. McKee je nakon pobjede protiv Pitbulla najavio kako se ne želi zadržati u perolakoj kategoriji, ali sada je odlučio braniti pojas.

Patricio je do poraza protiv A.J.-a bio imao sedam pobjeda u nizu, dok neporaženi McKee ima 18 pobjeda u profesionalnoj karijeri.

U sunaslovnoj borbi Vadim Nemkov će braniti pojas prvaka u poluteškoj kategoriji protiv bivšeg UFC-ovog borca Coreya Andersona.

Bit će to finale turnira u kojem je Nemkov izbacio Phila Davisa i Juliusa Anglickasa, a Anderson je bio bolji od Dovletdzhana Yaghshimuradova i Ryana Badera.

Nemkov ima devet pobjeda u nizu, a Corey nije izgubio posljednje tri borbe. Anderson je posljednji poraz imao u UFC-u protiv Jana Blachowicza.

Bellator 277 priredba održat će se 15. travnja u San Joseu, a na kojoj je još najavljen teškaški obračun između Timothyja Johnsona i Tyrella Fortunea.

Odgovori

Back to top button