MMA

Conor McGregor otkrio kako teče oporavak: Pa ne može mene zaustaviti slomljena kost

Velika UFC-ova zvijezda Conor McGregor dobro se oporavlja nakon teške ozljede i operacije koja je trajala više od tri sata.

Irski MMA borac ozlijedio se 10. srpnja na UFC 264 priredbi u Las Vegasu, kada je pred kraj prve runde slomio nogu u uzvratnom meču protiv Dustina Poiriera.

Prema prvim liječničkim prognozama svoj povratak je mogao planirati tek za godinu dana, no Conor je uvjeren kako bi se to moglo dogoditi i ranije.

– Osjećam se dobro, već sada bih mogao udarati kickove. No moram slušati liječnike koji se brinu za moj oporavak. A to sam dosad radio i potpuno se posvetio oporavku. Evo sada sam ponovno na nogama – kazao je Conor McGregor nakon MTV-jeve dodjele nagrada koja je održana u New Yorku, na kojoj se pokušao obračunati s reperom Machine Gun Kellyjem.

McGregor je priznao kako mu je u prvo vrijeme nakon ozljede bilo vrlo teško, te je osjetio neke mentalne poremećaje.

– Teško mi je bilo pojaviti se pred sinom. Ranije sam pred njim skakao i radio okrete od 360 stupnjeva, a onda me odjednom vidi u kolicima, to me je pogodilo – rekao je Conor McGregor i dodao:

– No kako su tjedni prolazili postajao sam snažniji i dobro se oporavljao. Drago mi je što djeca mogu vidjeti kako se svakodnevno trudim i želim ponovno čvrsto stati na noge. Znam da će to moj sin dobro upamtiti.

Irac je najavio svoj povratak, ali još ne zna kada. Vjeruje kako bi mogao biti spreman i nešto ranije nego što liječnici prognoziraju.

– Znam da sam još daleko od toga i ne želim brzati. No osjećam se dobro i sigurno ću se vratiti. Pa ne može mene zaustaviti slomljena kost – podvukao je Conor McGregor.

Odgovori

Back to top button