MMA

Chris Weidman se javio nakon operacije, a supruga Marivi poručila: Dan je bio dug

Chris Weidman teško se ozlijedio na UFC 261 priredbi u Jacksonvilleu na kojoj je Kamaru Usman obranio naslov prvaka u velter kategoriji protiv Jorgea Masvidala. Naime. američki borac je u meču srednje kategorije protiv Uriaha Halla u 17 sekundi jednim ‘low-kickom’ udario suparnika i slomio potkoljenicu.

Bivši prvak je pao i počeo se previjati u bolovima, a taj je trenutak šokirao UFC-ove fanove, ali i Uriaha kada je shvatio što se dogodilo. Trenutak kada se Weidman ozlijedio pogledajte OVDJE.

Chris Weidman se javio iz bolničkog kreveta, te je u video snimci poslao poruku navijačima u kojoj se zahvalio na podršci.

– Želim svima poručiti kako sam zahvalan za svu ljubav i podršku. Svima vam to želim na neki način uzvratiti. Znam da je Uriah Hall jako dobar momak i da je bio tužan zbog toga što se dogodilo, cijenim to. Također znam da se javio Anderson Silva i rekao neke lijepe riječi – kazao je Chris Weidman i dodao:

– Ovo je izuzetno brutalno, no proći ću kroz to. Trebat će mi osam tjedana kako bih mogao hodati bez štaka i voziti automobil. Onda bih trebao krenuti trenirati, a za 12 mjeseci bih se mogao vratiti…

Isto je to i učinila njegova supruga Marivi Weidman…

‘To je bilo strašno. U životu se događaju čudne stvari koje ruše planove. Dan je bio dug, ali jako sam sretna što vidim svog čovjeka nakon operacije. Hvala Bogu, sve je prošlo uredu! Želim se zahvaliti liječnicima, cijeloj UFC-ovoj obitelji Dani Whiteu, Reedu Harrisu, svima…’, napisala je Chrisova supruga i dodala:

‘Srce mi puca zbog njega, znam da je velik čovjek i mnogo trenira, želim mu samo najbolje. Ovo je apsolutno loš trenutak, ali osjećamo ljubav i podrška. To nadjačava ovu situaciju. Oduševili su nas prijatelji i obitelj. Tako smo zahvalni i sve vas volimo! Dosad je to bila luda godina, ali mi Weidmani smo sila! Ovo je podsjetnik koliko je svaki dan dragocjen. Zahvalna sam što ga provodim pored svoje ljubavi bez obzira na to što smo daleko od kuće’.

Odgovori

Back to top button