MMA

Cormier i MMA fanovi pokazali što misle o YouTube zvijezdi. Jake Paul prozvao Danu Whitea

Nakon što su MMA fanovi u VyStar Veterans Memorial Areni u Jacksonvilleu ugledali poznatu YouTube zvijezdu počeli su skandirati: ‘Je**š Jakea Paula!’ Komentatorima UFC 261 priredbe u prvom trenutku nije bilo jasno što se događa, pa se i Joe Rogan pitao što navijači viču. No ubrzo je sve postalo jasnije kada je stigla potvrda kako je u dvoranu ušao Jake Paul, Youtuber koji je nedavno nokautirala bivšeg MMA borca Bena Askrena.

To je uznemirilo bivšeg UFC-ova prvaka, a danas komentatora Daniela Cormiera koji je nedavno s Youtuberom izmijenio nekoliko poruka putem Twittera.

– Sad sam vidio Jakea Paula. Pokazao sam prstom prema njemu i rekao mu: Ne poigravaj se sa mnom. Opalio bih ga, on je tamo. Ošamarit ću ga. Joe, ja se tako ne igram – rekao je Daniel Cormier i otišao do Youtubera.

Taj su događaj zabilježile kamere…

Šef UFC-a Dana White često se nađe na meti Jakea Paula, pa i sada kada je prvi čovjek najjače MMA organizacije izjavio da ne želi surađivati s Youtuberom.

White je usput izjavio kako sumnja u iznos zarade od prodaje prijenosa za Triller Fight Club priredbu koju je predvodio meč između Jakea Paula i Bena Askrena. Youtuber je odmah uzvratio…

‘Dana, tvrdio si kako ćeš zaraditi milijun dolara na mom porazu. Namjestio si Askrenu trening s Freddiejem Roachem. Dao si mu potpuni pristup UFC-ovom institutu. A on je opet dobio po dupetu. Ispada da si zapravo ti šu**k, a ne Ariel Helwani. Nakon svoje treće borbe zaradio sam ukupno više nego bilo koji borac u UFC povijesti’,napisao je jake Paul i nastavio:

‘Misliš li da je možda došlo vrijeme da pošteno platiš svoje borce? Ne čudi me što svi žele boksati. Organiziraš borbe koje fanovi žele vidjeti. Onda požuri i dogovori Jonesa protiv Ngannoua. Plati im pošteno njihov dio. Deset milijuna dolara svakome, uz dodatni PPV. Zašto su UFC borci tako potplaćeni u odnosu na boksače? Zašto sam u svoje tri borbe zaradio više nego svi UFC borci, osim dvojice (Khabib i Conor), u povijesti? Ja znam zašto…’

Odgovori

Back to top button