MMA

Čelić izgubio protiv Bojkovića, prvi poraz Adriane Vuković

Đani Barbir osvojio je naslov prve sezone Armagedona u srednjoj kategoriji nakon što je početkom tjedna Andi Vrtačić zbog ozljede morao otkazati svoj nastup na subotnjoj priredbi koja je održana u zagrebačkom American Top Teamu. Ljubitelji slobodne borbe vidjeli su sedam sjajnih mečeva, a saznali smo i tko su pobjednici prve sezone, uz Barbira to su još Nino Škrijelj (perolaka), Marko Bojković (laka) i Marko Ostanek (velter).

U kategoriji do 66 kilograma Nino Škrijelj (6-1) je u borbu protiv Daniela Bažanta (4-3) ušao s kaznenim bodom jer nije prošao vagu. Nino je u prvoj rundi bio za nijansu bolji, no Bažant se u nastavku vratio, ali je zbog nekoliko nesmotrenih udaraca u potiljak diskvalificiran.

Marko Bojković (1-0) je prvak u kategoriji do 70 kilograma nakon što je gušenjem u drugoj rundi svladao Patrika Čelića (3-1). Uoči borbe su se prepucavali na društvenim mrežama, a u oktogonu je uspješniji bio srpski borac. Patrik je izdržao mnoge Markove udarce, ali se nije uspio obraniti od gušenja.

Uvjerljiv je bio i Marko Ostanek (4-1) u kategoriji do 77 kilograma, koji je također gušenjem u drugoj rundi pobijedio Jakoba Kosića (2-2).

Engleski borac Harry Hardwick dominirao je protiv Dubrovčanina Karla Caputa, a nakon trijumfa je ispalio:

– Ne bojim se nikoga, mogu se boriti sa svakim, pa i protiv Ngannoua!

Harry ima 67 kilograma.

Slovačko-srpski borac Vlasto Čepo (5-1) pobijedio je Leona Krajačića (2-3), a Adriana Vuković (3-1) je iznenađujuće izgubila protiv Rumunjke Ane Marije Pal (3-4). Hrvatskoj MMA borkinji je to bio prvi poraz u profesionalnoj karijeri.

U teškoj kategoriji Donald Ćosić (2-0) je tehničkim nokautom riješio Slovenca Tadeja Dajčmana (2-2).

Odgovori

Back to top button