MMA

Ngannou hvali Jonesa, ali ističe: Nisam siguran da je čvršći od Miočića

Francis Ngannou ima dosta obveza prema medijima nakon što je osvojio naslov UFC-ova prvaka teške kategorije. Kamerunski udarač još uvijek uživa nakon trijumfa protiv Stipe Miočića, ali uskoro ponovno kreće s pripremama za novi meč. Ove godine planira barem dvije borbe.

Nakon što je osvojio UFC-ov pojas istaknuo je želju boriti se protiv Jona Jonese. No bivši poluteškaški prvak nije u dobrim odnosima s vodstvom najjače MMA organizacije, te je u jednom trenutku zaprijetio otkazom.

Bones se kasnije smirio i ponovio kako želi borbu protiv Ngannoua, ali traži honorar kakav UFC zasad nije spreman izdvojiti. Smatra kako bi za borbu protiv kamerunskog udarača trebao dobiti ne manje od deset milijuna dolara.

– Ngannou je zastrašujuć tip i postoji velika šansa da mi slomi čeljust. Znam da me može nokautirati i spreman sam na to. Samo želim veći honorar – kazao je Jon Jones.

Cijela je situacija sada malo složena, jer je Kamerunac odbio borbu protiv Derricka Lewisa u lipnju, jer mu stiže brzo nakon meča s Miočićem. Jones je nedavno ponovno istaknuo želju za borbom protiv Ngannoua.

Predator se nedavno u podcastu Mike Tysona Hotboxin’ osvrnuo na Jonesove novčane zahtjeve za njihovu borbu.

– U njegovoj poziciji svi bi htjeli biti pošteno plaćeni. UFC raste, Jones je dugo tu i nema ništa pogrešnoga u tome da pokuša izvući više novca. Ne znam kakva je situacija s time, ali to bi bila vrhunska borba i ja bih volio da do nje dođe. Bio bi to epski meč – kazao je Francis Ngannou, a onda je Jonesa usporedio s Miočićem:

– Jones sigurno raspolaže širokim arsenalom, ali nisam siguran da je čvršći od Miočića.

Odgovori

Back to top button