MMA

Cro Cop: Miočić zaslužuje revanš protiv Ngannoua, ali ne znam koliko je to pametno

Legendarni hrvatski MMA borac Mirko Filipović u svojoj dvorani priprema Antu Deliju za meč s Brazilcem Brunom Cappelozzom. Borac Cro Copova tima za mjesec dana ima meč na PFL-ovu turniru koji će se održati u Atlantic Cityju.

– Čeka ga težak turnir, ja vjerujem da Ante može otići do kraja, definitivno ima kvalitetu. Ante je super opasan, spreman, motiviran, gladan uspjeha, psihički vjerujem i najstabilniji borac tamo danas – taj čovjek se ne boji ničega i to je jedna velika prednost u odnosu na sve ostale borce – kazao je Mirko Filipović u razgovoru za NovuTV.

Cro Cop je komentirao i nedavni meč Stipe Miočića koji nije uspio obraniti UFC-ov pojas prvaka. Američko-hrvatski borac je nokautom u drugoj rundi izgubio protiv Francisa Ngannoua.

– Već nakon Stipinog prvog pokušaja rušenja, kad je Francis to s lakoćom obranio, Miočić je bio u velikim problemima. Nažalost bilo je samo pitanje vremena kad će se borba završiti – istaknuo je Miro Filipović, te dodao kako vjeruje da će Stipe dobiti priliku za revanš:

– S obzirom na njegov rezultat – svakako da. Hoće li će on tu doći, te koliko će to biti marketinški i financijski isplativo UFC-u ne znam. Što se tiče nekih sportskih motiva svakako, trebao bi dobiti revanš. A koliko je to pametno – ne znam. Mislim da je Ngannou trenutačno sad na vrhuncu svoje karijere i ne vidim baš da ga netko može tako lako skinuti.

A kada bi se Cro Copa i Ngannoua sreli, kako bi završio njihov dvoboj?

– Pobijedio bih ga s lakoćom – kazao je Mirko Filipović, pa objasnio:

– U šnapsu, beli, pa vjerujem i u šahu. U tome bih ga pobijedio bez ikakvih problema.

Odgovori

Back to top button