MMA

Bo Nickal traži meč protiv Khamzata Chimaeva: Želim ga razbiti

Bo Nickal je početkom srpnja na UFC 290 priredbi prekidom nakon samo 38 sekundi svladao Vala Woodburna i tako stigao do svoje pete profesionalne pobjede u karijeri.

Dosad je svih pet protivnika nadjačao u prvoj rundi, a trojica nisu izdržala ni minutu.

Mnogi bi već sada željeli bivšeg trostrukog NCAA hrvačkog prvaka vidjeti u meč s nekim od zvučnijih protivnika, a jedan od njih je Khamzat Chimaev.

– Svi žele vidjeti kako se borim protiv Khamzata, ali još treba vremena za taj meč. Chimaev se nije dugo borio, prije godinu dana je razbio Kevina Hollanda. A volio bih ga vidjeti u srednjoj kategoriji – rekao je Bo Nickal.

Khamzat Chimaev je nedavno izjavio kako bi svoju sljedeću borbu mogao imati u listopadu na UFC 294 priredbi u Abu Dhabiju, a protivnik bi mu bio bivši prvak Kamaru Usman.

No i Nickal se nada borbi protiv švedsko-čečenskog borca.

– Želio bih se boriti s Khamzatom na stadionu u Las Vegasu i to u meču za pojas. Razbiti ga i onda raznijeti krov stadiona. Ali trebam malo vremena da steknem još više samopouzdanja – kazao je Bo Nickal i dodao:

– Kada bismo se borili za pojas to bi bio velik meč. No trenutačno nismo ni jedan ni drugi blizu borbe za naslov. No kada bi se našli u oktogonu to trebala biti borba za naslov, za UFC-ov pojas srednje kategorije.

Odgovori

Back to top button