Boks

Jake Paul najavio kako će nokautirati Natea Diaza

Poznati youtuber Jake Paul vraća se u ring 5. kolovoza protiv bivšeg UFC-ovog borca Natea Diaza. Bivša Disneyjeva zvijezda najavila je pobjedu i to nokautom!

Diazu će to biti prvi boksački meč nakon odlaska iz najveće svjetske MMA organizacije.

– Ponovno sam gladan pobjeda kao što sam io i na početku karijere, želim svima dokazati što sam sposoban učiniti. Lav je izgubio, povukao se natrag u džunglu, sve analizirao i oporavio se i trenirao. Sada će lav ponovno izaći i raskomadati tog tipa – izjavio je Jake Paul uoči meča protiv Diaza, te dodao:

– Mora platiti za sav ovaj naporan rad tijekom trening kampa. A ja ću biti prvi koji će ga zaustaviti 5. kolovoza. Jamčim da će sto posto zaspati.

Činjenica je kako Nate Diaz nikada nije nokautiran, dok je Jake Paul rušio bivše UFC-ove borce Bena Askrena i Tyrona Woodleya.

U posljednjem meču je podijeljenom odlukom sudaca izgubio protiv Tommyja Furyja.

– Kada Diaz uđe u ring, pa vidi koliko sam brz, snažan i da mogu udariti, a on mene ne može dohvatiti, to će ga razljutiti. Bit će mu jasno da se zeznuo i bit će osramoćen. Mora znati kako sam ja vrlo vješt boksač – podvukao je Jake Paul, te najavio kako će nakon ovog meča tražiti revanš protiv Tommyja Furyja.

Odgovori

Back to top button