MMA

Bivši brazilski borac očekivao Miočićevu pobjedu, te otkrio tko bi za Ngannoua bio najteži protivnik

Očekivao sam da će Stipe Miočić obraniti naslov – izjavio je 47-godišnji bivši brazilski borac Pedro Rizzo. The Rock smatra kako je Stipe trebao više riskirati, te je imao predvidljivu taktiku.

– Miočić je trebao borbu protiv Ngannoua preseliti na pod, a to nije činio. Francis je dobar, ali je Stipe kompletniji borac, a da je bio manje predvidljiv obranio bi pojas – kazao je Pedro Rizzo.

Brazilac je otkrio i tko bi Ngannoua bio najteži protivnik. Najčešće se spominju Stipe Miočić, Jon Jones i Derrick Lewis, ali to nije nitko od njih trojice.

– Jones je imao problema s borcima sličnog raspona ruku, a to se moglo primijetiti protiv Alexandera Gustafssona i Dominicka Reyesa. Može on navući kilograme, ali Jon on nije teškaš koji može nokautirati jednim udarcem – podvlači Pedro Rizzo i zaključuje:

– No vjerujem kako bi Daniel Cormier, kada bi se vratio u formu, mogao biti Ngannou najteži protivnik. Prisjetite se mečeva protiv Derricka Lewisa i oba protiv Anthonyja Johnsona. Obojica su fantastični nokauteri i imaju veliku moć u rukama, a niti jedan nije mogao protiv DC-ja dugo ostati na nogama. Cormier se nije želio boriti na nogama i zato vjerujem kako bi bio nezgodan protivnik Francisu Ngannouu.

Odgovori

Back to top button