Kick & Thai

VIDEO Verhoeven i Osaro u društvu s Mikeom Tysonom

Na programu Glory: Collision 6 priredbe, koja će se 4. studenog održati na GelreDome stadionu u Arnhemu, nalaze se čak četiri meča za naslov jedne od najvećih kickboksačkih organizacija na svijetu.

Donegi Abena brani pojas u poluteškoj kategoriji protiv Tarika Khbabeza, Donovan Wisse će se obračunati protiv Michaela Boapeaha u meča za naslov u srednjoj kategoriji, dok prvak velter kategorije Endy Semeleer još čeka protivnika.

Fantastičnu priredbu predvodit će okršaj za pojas u teškoj kategoriji između dugogodišnjeg prvaka Rica Verhoevena i u vlasnika pojasa privremenog prvaka Tariqa Osara.

Nigerijac je u lipnju nokautom u petoj rundi pobijedio najboljeg hrvatskog kickboksača Antonija Plazibata i osigurao meč za naslov.

Glory je uoči velikog eventa organizirao događaj na kojem su Verhoeven i Osaro najavili svoj okršaj, a na tom su druženju upoznali i boksačku legendu Mikea Tysona.

U videu koji je Glory objavio na svojem YouTube kanalu, Verhoeven je Tysonu predstavio Osaro, te mu kazao kako je on njegov protivnik u borbi za naslov. Na to se ubacio Nigerijac i rekao:

– On je bivši, a ja novi prvak.

Odgovori

Back to top button