Kick & Thai

VIDEO Najuspješniji klubovi na PH-u u kickboxingu u Zaboku bili su Sveti duh, Sušak i Kutina

U subotu je u Zaboku održano Prvenstvo Hrvatske u kickboxingu u disciplinama ‘light contact’ za seniore, ‘kick light’ za juniore, te ‘point fight’ za najmlađe uzraste.

Zanimljivo natjecanje koje je odlično organizirao zabočki Kickboxing klub Ninja mogli ste uživo pratiti na YouTube kanalu CroRing.

Nastupilo je 192 natjecatelja iz 41 kluba. Najbolji klub u PF za djecu bio je KBK Kutina, u KL za juniore to je bio Sušak iz Rijeke, a u LK kod seniora Sveti duh iz Osijeka.

A Sušak je bio i najuspješniji klub prvenstva čiji su natjecatelji ukupno osvojili pet zlatnih, jednu srebrnu i četiri brončane medalje. Slijede Moslavac, Sveti duh i HBD s tri najsjajnija odličja.

– Svako naše državno prvenstvo je izborno natjecanje, ali ne i jedino – kazao je predsjednik Hrvatskog kickboxing saveza Tomislav Bilandžić, te dodao:

– Mlađe dobne kategorije, kadeti i juniore ove godine idu na Europsko prvenstvo u Istanbul, a seniori putuju u Portugal gdje će se u studenom održati Svjetsko prvenstvo.

Na prvenstvu u Zaboku bilo je mnogo atraktivnih i zanimljivih borbi što je predsjednik Bilandžić posebno istaknuo, a njegovu cijelu izjavu pogledajte u videu:

Pobjednici u seniorskoj konkurenciji u ‘light contactu’, do 63 kg: Patrik Jelaš (Moslavac), do 69 kg: Adrian Barić (Sušak), Borna Bilandžić (Sveti duh), do 79 kg: Antonio Krajinović (Sveti duh), do 84 kg: Mateo Đudarić (Moslavac), do 89 kg: Eman Pozderović (Mega Centar), do 94 kg: Marko Martinjak (Armus), iznad 94 kg: Darjan Marčić (Zagreb);

seniorke, do 50 kg: Alicija Marija Mikuljan (Budokai), do 55 kg: Sara Pešut (Sušak), do 65 kg: Ana Stojanović (Pit Bull), iznad 70 kg: Lucija Bakalar (Slunj).

Sve rezultate s državnog prvenstva u Zaboku pogledajte OVDJE.

CroRing nastavlja popularizaciju amaterskog borilačkog sporta, a natjecanja ćemo uživo pratiti putem našeg YouTube kanala.

A da biste mogli pravovremeno dobiti informacije o nekim budućim prijenosima, pozivamo Vas da se pretplatite na kanal.

Pretplata je besplatna i anonimna, dovoljan je jedan klik na ‘PRETPLATI ME’ na YouTube kanalu CroRing.

Odgovori

Back to top button