Kick & Thai

Antonio Plazibat uskoro opet u ringu! Solinjanin protiv Tarika Khbabeza na Glory 77 priredbi

Nakon što je Glory objavio da za kraj mjeseca priprema veliki spektakl stigla je vijest da će na istoj priredbi nastupiti i naš Antonio Plazibat.

Naime, na Glory 77 priredbi koja će se održati 30. siječnja 27-godišnji Solinjanin borit će se protiv godinu starijeg Marokanca Tarika Khbabeza, koji dolazi iz ONE Championshipa.

Posljednju borbu za ONE naslov u poluteškoj kategoriji izgubio je protiv Ukrajinca Romana Kryklije, a do tada je imao šest pobjeda u nizu. Tarik Khbabez ima 46 pobjeda i šest poraza.

Antonio Plazibat je nakon poraza protiv Francuza Nordinea Mahieddinea u polufinalu turnira četvorice na Glory 76 priredbi, koja se održala 19. prosinca, pao na šesto mjesto ljestvice teškaša.

Preskočili su ga osvajač turnira Levi Rigters i Nordine Mahieddine. Hrvat je bez obzira na poraz odmah dobio novu priliku, te bi već ovaj tjedan u Amsterdamu trebao početi pripreme za novi meč.

Solinjanin nakon poraza protiv Francuza nije tražio izgovore već je priznao kako je tog dana bio slabiji borac od suparnika.

To je objasnio i u posljednjem videu koji je nedavno postavio na svoj YouTube kanal.

Hrvat je bez obzira na poraz odmah dobio novu priliku, te bi već ovaj tjedan u Amsterdamu trebao početi pripreme za novi meč

Odgovori

Back to top button