Boks

Priredba na kojoj je Youtuber nokautirao bivšeg MMA borca prodala više od 1,45 mil. prijenosa

Borba između Jakea Paula i Bena Askrena predvodila je Triller Fight Club priredbu u kojoj je poznati Youtuber na isteku druge minute prve runde tehničkim nokautom pobijedio bivšeg MMA borca. Uoči priredbe je objavljeno koliko će borci zaraditi, pa je tako Paulu zajamčen honorar od 690.000, a Askrenu pola milijuna dolara, lijepi iznos za dvije minute provedene u ringu.

Sada su stigli i podaci o prodaji prijenosa priredbe, a ona je nadmašila 1,45 milijuna. Stručnjaci prognoziraju kako bi ta brojka mogla doći do dva milijuna prodanih PPV prijenosa!

Također se pretpostavlja kako bi priredba mogla nadmašiti borbu između Floyda Mayweathera i Conora McGregora koja je na prvom mjestu po broju ilegalnih gledanja prijenosa.

Boksači u svojim ugovorima sigurno imaju dogovoren i postotak od prodaje prijenosa, što se moglo zaključiti iz Askrenove izjave nakon meča da kući ide s milijun dolara.

Očito takve priredbe postaju sve zanimljivije gledateljima, jer osim boksa žele dobiti i nešto zabave. Na priredbi su osim sportskih događanja gledatelji mogli vidjeti nastup komičara Petea Davidsona i glazbenika Snoop Dogga.

Mečeve je komentirao legendarni boksački prvak Oscar De La Hoya koji je svojim ponašanjem pred kamerama zabrinuo fanove.

Triller Fight Club se nakon još jedne uspješno organizirane priredbe može okrenuti novim projektima. A kako im je krenulo takve priredbe koje nude sport i zabavu mogle bi postati još češće.

Odgovori

Back to top button