MMA

VIDEO Pogledajte Usmanov trening i ledene pripreme Rose Namajunas uoči UFC 261 priredbe

Sljedeći vikend se pred punim tribinama VyStar Veterans Memorial Arene u Jacksonvilleu održava UFC 261 priredba koju predvodi okršaj između prvaka velter kategorije Kamarua Usmana i Jorgea Masvidala. Najjača MMA organizacija je uoči borilačkog spektakla objavila prvu epizodu ‘Embedded’ serijala.

Njihove kamere su ovaj put pratile pripreme Kamarua Usmana i izazivačice u slamka kategoriji Rose Namajunas koja se u sunaslovnom meču bori protiv prvakinje Zhang Weili.

– Jorge Masvidal ne može ponuditi ništa više od onoga što je pokazao u prvom susretu. On još uvijek ima taj udarac, mnogo iskustva, ali mi moramo napraviti više nego prošli put – kazao je Usmanov trener Trevor Wittman i dodao:

– Vježbamo neke stvari i želimo potvrditi da je Usman najbolji borac na svijetu. Još može napredovati, ali vjerujem da će u sljedećoj borbi biti najbolji.

Na subotnjoj priredbi su čak tri borbe za naslov, jer osim revanša između Usmana i Masvidala, te meča između Zhang Weili i Rose Namajunas, bit će tu još i dvoboj između Valentine Ševčenko i Jessice Andrade.

U uvodnom programu nastupit će i srpski borac Stefan Sekulić protiv Dwighta Granta.

Odgovori

Back to top button