Boks

VIDEO Oscar De La Hoya zabrinuo fanove svojim ponašanjem pred kamerama

Ponašanje i komentari bivšeg boksačkog prvaka Oscar De La Hoya tijekom prijenosa Triller Fight Club priredbe zabrinuli su fanove i njegove kolege. Naime, svi su primijetili kako se neprimjereno ponaša, viče, uzima duge pauze dok govori, koristi neuobičajene riječi, a nisu mogli izbjeći ni njegov pogled u prazno. De La Hoya je imao mnogo problema s alkoholom i drogom, a sada mnogi sumnjaju da se ponovno vratio na staro.

‘Mogao bih biti ljutit, a mogao bih se i smijati na njegove komentare. No ovisnost nije šala’, poručio je Frank Mir nakon poraza u boksačkom debiju protiv Stevea Cunninghama, te dodao:

‘Nadam se kako će Oscar dobiti pomoć, jer to mu je očito potrebno. Bio je veliki prvak i ambasador boksa, želim misliti kako to može ponoviti’.

Oscar De La Hoya je nedavno najavio kako se želi ponovno vratiti u ring, ali bivši prvak Ishe Smith smatra kako bi to bila velika pogreška.

‘Ne bi se trebao boriti, Oscar mora na rehabilitaciju. Znamo što droga čini poznatim osobama. Sve je to zabavno dok netko ne umre. Neka mu netko pomogne’, napisao je Ishe Smith.

Odgovori

Back to top button