Boks

Fury najavio kako će pobijediti Joshuu: To će biti vrlo jednostavno

Uskoro bi trebali znati datum i mjesto održavanja boksačkog spektakla za ujedinjenje titula između vlasnika WBA, IBF i WBO naslova Anthonyja Joshue i WBC-ova prvaka Tysona Furyja. Njihovi timovi su nedavno dobili nekoliko prijedloga, a kako se čini po posljednjoj Joshuinoj izjavi sve smo bliži dogovoru.

– Potpisao sam ugovor. Furyju smo poslali dobru ponudu i siguran sam da je ne može odbiti – izjavio je Anthony Joshua.

Za ovu godinu dogovorena su dva meča, a prvi bi se mogao održati u Saudijskoj Arabiji koja se posljednjih tjedana najčešće spominje kao domaćin priredbe.

Svi bi voljeli da se ona održi na Wembleyu, ali zbog epidemiološke situacije na Otoku to se vjerojatno neće dogoditi. Kralj Cigana smatra kako uopće nije važno gdje će se meč održati, jedini mu je interes – pobijediti.

– Taj meč je za mene bio važan kada je bio neporažen. No onda je bio nokautiran, pa mi to više ne predstavlja veliko zadovoljstvo. Prije nego što je izgubio od Andyja Ruiza, ljudi su mislili da Joshua ima šanse protiv mene, pa na boksačkim forumima je 90 posto glasova u moju korist – kazao je Tyson Fury, te otkrio kako će zaustaviti Joshuu:

– To će biti vrlo jednostavno, dobit će nekoliko udaraca u glavu i završit će na podu. On nema veliko srce, niti je najotporniji, a nije ga ni teško pogoditi. Kada ga zahvatim kraj će doći vrlo brzo. Pokazat ću vam tko je pravi, a tko lažni muškarac.

Odgovori

Back to top button