Boks

Nikolina Ćaćić, Noa Ježek i Zvonimir Rebolj u borbi za finale turnira u Debrecenu

Hrvatski reprezentativci sjajno boksaju na memorijalnom turniru Istvan Bocskai u Debrecenu, piše na službenoj stranici Hrvatskog boksačkog saveza. Nižu pobjede posljednja dva dana, a jučer se troje naših predstavnika plasiralo u polufinale, to su Nikolina Ćaćić, Noa Ježek i Zvonimir Rebolj.

Noa Ježek (75 kg) upisao je za sada tri uvjerljive pobjede. Nakon prve pobjede nad Gruzijcem, Noa je svladao favoriziranog Yoku, da bi za medalju pobijedio Mađara Mastera Somu 5:0. U polufinalu ga danas čeka Francuz Moreno Fendero, koji je jednoglasno pobijedio Belgijca De La Chapella.

Luka Plantić (91 kg) je nakon pobjede nad Alžircem Houmri Mohamedom, u četvrtfinalu je s 1:4 izgubio od Rumunja Andreija Aradoaiea.

Zvonimir Rebolj, nakon slobodnog prvog kola, išao je na Slovaka Josepha Kostura. Naš je teškaš odlično boksao i uvjerljivo stigao do polufinala u kojem ga čeka Alžirac Benchabla.

Dea Bolanča (57 kg) nije pobijedila snažnu Talijanku Irmu Testu, dok je Nikolina Ćaćić, nakon prvog slobodnog kola slavila u četvrtfinalu. Nikolina je u kategoriji do 51 kg pobijedila Mađaricu Beatu Dudek, a u polufinalu je danas čeka Srpkinja Nina Radovanović.

Odgovori

Back to top button