Boks

Jake Paul nokautirao Tyrona Woodleyja u 6. rundi, pa prozvao Furyja i UFC-ove zvijezde

Poznati youtuber Jake Paul stigao je do još jedne pobjede u svojoj boksačkoj karijeri.

YouTube zvijezda koja ima više od 20 milijuna pratitelja brutalno je nokautirala Tyrona Woodleyja u šestoj rundi na boksačkoj priredbi u Tampi.

Jake Paul je tako još jednom nadjačao bivšeg UFC-ovog prvaka i stigao do pet pobjede.

– Nije to očekivao – rekao je Jake Paul nakon pobjede i revanša nakon njihovog prvog susreta u kolovozu kada je pobijedio podijeljenom odlukom sudaca:

– Kakvu sam uspješnu godinu. Savršeno. Nokautirao sam svaku osobu protiv koje sam se borio.

Ništa značajnije nije se događalo u prvih pet rundi, koje su prošle u izmjenjivanju udaraca. Nitko nije borac želio preuzeti rizik, te je borba često završavala u klinču.

U nekim trenucima je bilo toliko malo akcije da se iz publike čuli zvižduci.

No onda se u šestoj rundi Paulu otvorilo, te je jednim udarcem nokautirao Woodleyja i dokazao kako ima budućnost u boksu.

Nakon pobjede je prozvao britanskog boksača Tommyja Furyja, polubrata WBC-ova prvaka teške kategorije Tysona Furyja, protiv koga se i trebao boriti na ovoj priredbi.

Među prozvanima su se našli UFC-ove zvijezde Jorge Masvidal i Nate Diaz, koji su bili nazočili priredbi.

U sunaslovnoj borbi Amanda Serrano stigla je do 42. profesionalne pobjede. Portorikanka je jednoglasnom odlukom sudaca pobijedila Španjolku Miriam Gutierrez.

U teškaškom obračunu bivši NBA košarkaš Deron Williams je također jednoglasnom odlukom sudaca nadjačao nekadašnju NFL zvijezdu Franka Gorea.

Odgovori

Back to top button