MMA

Roberto Soldić nokautirao KSW-ovu legendu, a onda povukao fantastičan potez

Hrvatski MMA borac Roberto Soldić postao je vlasnik dva pojasa KSW-ova prvaka. RoboCop je na priredbi u poljskim Gliwicama nokautom u drugoj rundi pobijedio KSW-ovu legendu Mameda Khalidova te je uz naslov u velteru sada dodao i titulu u srednjoj kategoriji.

Čečensko-poljski borac imao je veliku podršku domaće publike koja je nekoliko puta glasno izvikivala njegovo ime.

No kada je Soldić završio posao i brutalnim nokautom svladao Khalidova, okrenuo se prema publici i stavio prst preko usta kao znak da se stišaju.

Naravno, njegov potez nije naišao na odobravanje navijača, no čini se kako je RoboCop sam dao do znanja gledateljima da se smire dok su liječnici pružali pomoć njihovom miljeniku.

Publika je to shvatila kao provokaciju te mu je nastavila zviždati, a onda je njegov menadžer Ivan Dijaković rekao da ode do nokautiranog Khalidova i klekne pored njega.

Soldić je to učinio i onda se dvoranom prolomio pljesak. Nakon što je Khalidov došao k sebi prijateljski se pozdravio s Robertom.

A kako bi pokazali da su i dalje u dobrim odnosima Soldić, Dijaković i Khalidov još su jednom zajedno kleknuli i zagrlili se.

– Hvala ti na prilici, ti si sjajan – rekao je Soldić, a Khalidom mu uzvratio:

– Drag si mi i volim te, sretno dalje.

Hrvatski borac je nakon priredbe otkrio plan.

– Što dalje? Tomasz Narkun! Želim biti trostruki prvak. Ozbiljan sam. Želim se boriti sa svima, volim ovaj osjećaj – prozvao je Roberto Soldić prvaka KSW-ove poluteške kategorije i dodao:

– Znam kako je izgubiti. Gubio sam i pobjeđivao. Volim taj sport i želim biti trostruki prvak. Motiviran sam tek kad se borim protiv velikih boraca.

Odgovori

Back to top button