Boks

Jake Paul bi se prije borio protiv Natea Diaza nego s ‘pijanim’ Conorom McGregorom

Jake Paul za dva tjedna traži četvrtu pobjedu u profesionalnoj boksačkoj karijeri. Nakon što je sredinom travnja nokautom u prvoj rundi svladao bivšeg MMA borca Bena Askrena sada će se u ringu naći protiv nekadašnjeg UFC-ova borca Tyrona Woodleya.

Njihova borba održat će se 29. kolovoza u Clevelandu. YouTube zvijezda je često privlačila pažnju prozivajući Conora McGregora, ali izgleda kako Jake Paul više nije zainteresiran za taj meč.

– Sve se vrtjelo oko Conora, a on je uživao biti u centru pažnje. No sada je njegova karijera u silaznoj putanji i propada. Ima pobjedu i tri poraza u zadnjih pet godina, te se čini kako ljudima više nije toliko važan. I njegovo iskazivanje nepoštovanja prevršilo je svaku mjeru. Neke stvari ne mogu tolerirati – kaže Jake Paul i nastavlja:

– Postoji granica kada izgledate glupo, a on je to dostigao. Ono što on govori to više nije samo odraz nepoštovanja. Prijeti ljudima da će ih ubiti, a zatim se zabavlja po noćnim klubovima u Los Angelesu. Mislim da je njegovo vrijeme prošlo, a njegov ego možda to ne može prihvatiti…

Youtuber je borbu protiv slavnog Irca potisnuo u drugi plan, no došao je na novu ideju. Otkrio je protiv koga bi vrlo rado ušao u ring.

– Meni je sada mnogo zanimljivija borba protiv Natea Diaza nego s pijanim Conorom McGregorom – podvukao je Jake Paul.

Odgovori

Back to top button