MMA

Fedor je sam birao protivnika: Timothy Johnson nije šala

Glavna zvijezda Bellatorove priredbe koja će se 23. listopada održati u Moskvi bit će Fedor Emelianenko. Ruska MMA legenda borit će se protiv Amerikanca Timothyja Johnsona.

Mnogi su ostali razočarani izborom Fedorova protivnika pogotovo kada se znalo da su na popisu mogućih kandidata Fabricio Werdum, Josh Barnett, Junior dos Santos…

Bellatorov predsjednik Scott Coker ističe kako je Fedor sam birao svog protivnika.

– Razgovarali smo o mogućim protivnicima i Fedor je o njima razmišljao. Gledao je borbu između Moldavskog i Johnsona, te mi rekao da se želi boriti protiv Johnsona bude li Moldavski izgubio. On se želio boriti protiv nekog rangiranog borca. No Moldavski je pobijedio, pa smo Fedor ostavili još malo vremena za razmišljanje. na kraju se ipak odlučio za Johnsona – rekao je Scott Coker i nastavio:

– Možda je mogao dobiti priliku i protiv Ryana Badera. Ponudili smo mu nekoliko boraca, ali je Fedor sam izabrao. On zaslužuje sam birati protivnika u svojim zadnjim borbama. Fedor će se vjerojatno umiroviti nakon te borbe, premda bi mogao imati još jednu borbu prije nego što se umirovi. Ipak je on najbolji teškaš u povijesti.

Prvi čovjek Bellatora upozorava kako je Timothy Johnson vrlo opasan protivnik.

– Timothy Johnson nije šala. Pobijedio je Cheicka Konga i nokautirao Tyrella Fortunea. Izdržao je pet rundi protiv Moldavskog koji je izrazito čvrst borac. Fedor nije odabrao najlakšeg protivnika. I dalje se želi boriti protiv najboljih boraca, a vjerujem da planira i borbu protiv Badera za pojas prvaka – tvrdi Scott Coker.

Odgovori

Back to top button