MMA

Rakić poručio zlatnom američkom hrvaču: ‘Svi imaju plan dok ne dobiju šakom u lice’

Amerikanac Gable Stevenson osvojio je zlatnu medalju Olimpijskim igrama u Tokiju. Nova američka zvijezda u slobodnom hrvanju pomela je svoju konkurenciju na putu do trona.

U prve tri borbe suparnici nisu osvojili ni bod, a tek je u finalu Gruzijac Geno Petriashvili bio dostojan protivnik. Vodio je Petriashvili 8-7 do samog kraja, ali je Stevenson dvije desetinke prije isteka vremena rušio protivnika i pobijedio s 10-8.

Tako je postao drugi Amerikanac sa zlatnim olimpijskim odličjem u superteškoj kategoriji u hrvanju slobodnim načinom.

Na svojem Twitteru je objavio smajlić koji maše i tagirao predsjednika UFC-a Danu Whitea. Nedavno je izjavio kako bi volio prijeći u slobodnu borbu

– Ne znam što slijedi, imam mnogo opcija. Možda američki nogomet, možda WWE, a možda i MMA. Naravno da sam za to zainteresiran. Tko ne bi htio biti najopakiji čovjek na svijetu? – kazao je Gable Stevenson i dodao:
– Trenutačno sam najopasniji hrvač na svijetu. Kako bi sjajno bilo da odem tamo i postanem najopakiji borac.

Bivši MMA borac Ben Askren je na svojem Twitteru napisao kako bi Stevenson nakon 18 mjeseci treninga postao nepobjediv u MMA-u.

Mnogi su borci reagirali na želju 21-godišnjeg Amerikanca, a među njima je bio i srpski MMA borac s austrijskom putovnicom Aleksandar Rakić, koji je na svom Instagram Storyju objavio Stevensonov “plan” da postane prvak UFC-a, pa poručio:

‘Svi imaju plan dok ne dobiju šakom u lice’, napisao je Rakić citirajući jednu od najpoznatijih izjava Mike Tysona.

Aleksandar Rakić je trenutačno trećerangirani borac u poluteškoj kategoriji te se nada kako će uskoro dobiti priliku napasti pojas UFC-ova prvaka.

Još uvijek mu je želja borba protiv Jirija Prochazke, no češki borac je pričuva za meč između prvaka Jan Blachowicz i Glovera Teixeire na UFC 267 priredbi u Abu Dhabiju.

Odgovori

Back to top button