Boks

Fury pokazao zanimanje za okršaj protiv Ngannoua: ‘Boksački meč u UFC-ovim rukavicama’

Francis Ngannou je prije nekoliko dana ponovio kako bi volio boksati, a to bi rado učinio dok je pod ugovorom s UFC-om.

Naime, UFC-ov prvak teške kategorije još se nije dogovorio nastavak suradnje s najjačom MMA promocijom, no želja mu je da novim ugovorom bude dopušteno ući u boksački ring.

– Želim boksati prije odlaska u mirovinu. Rado bih se borio protiv boraca poput Tysona Furyja ili Deontaya Wildera. Nije to isti sport, ali želim probati – istaknuo je Francis Ngannou.

Nakon te izjave javio se WBC-ov prvak Tyson Fury te je objavom na Twitteru pokazao zanimanje za meč protiv Francisa Ngannoua. A ima je zanimljiv prijedlog i za UFC-ova predsjednika Danu Whitea.

‘Tko me želi gledati kako se borim protiv zvijeri po boksačkim pravilima u UFC-ovim rukavicama?’ – napisao je u poruci Kralj Cigana, na što mu je Ngannou odgovorio:

‘Što kažeš na MMA pravila s boksačkim rukavicama. Mogu ti učiniti uslugu’.

Fury je poslao novu poruku Ngannouu:

‘Želiš ući u moj svijet pozivajući mene i Wildera na boksački meč. Jamčim da ću te nokautirati i to ćeš dobro platiti. Razmisli o tome’

No, UFC-ov prvak je imao spreman odgovor:

‘Nakon što obavim posao 22. siječnja borit ću se protiv tebe bez obzira na pravila, u ringu, oktogonu ili telefonskoj govornici’.

Ono što sada slijedi je Francisova obrana naslova teškaškog prvaka. Ngannou će 22. siječnja na UFC 270 priredbi u Anaheimu naslov prvaka braniti protiv Francuza Ciryla Ganea.

I Fury bi mogao uskoro saznati svog sljedećeg protivnika.

Odgovori

Back to top button