MMA

Joanna Jedrzejczyk najavila povratak, te otkrila protiv koga se želi boriti

Bivša prvakinja slamka kategorije 34-godišnja Poljakinja Joanna Jedrzejczyk najavila je povratak u UFC-ov oktogon.

Naime, nakon posljednjeg meča prije dvije godine protiv Kineskinje Weili Zhang uzela je podužu pauzu, te je zbog neaktivnosti uklonjena s rang-ljestvica najjače svjetske MMA promocije.

Poljska borkinja je u fantastičnom meču protiv Weili Zhang, koji će jednog dana sigurno dobiti svoje mjesto među najboljim UFC-ovim borbama u povijesti, pretrpjela brojne ozljede.

Joanni je to bio četvrti poraz u posljednjih šest borbi i osjetila je kako bi bilo dobro uzeti pauzu, no ove godine vraća se u akciju.

– Još uvijek sam u UFC-u, ali me više nema na ljestvicama, jer se nisam mjesecima borila. No uskoro se vraćam i borit ću se u meču za izazivačicu. Protivnica će vjerojatno biti Weili Zhang – kazala je Joanna Jedrzejczyk.

Poljakinja bi čak i mogla dobiti revanš protiv Weili Zhang, jer Carla Esparza će sigurno biti sljedeća izazivačica za prvakinju slamka kategorije, dok su ostale borkinje iz vrha već dobile svoje protivnice.

– Željela sam se boriti protiv Carle Esparza, no ona će se boriti za naslov. Među kandidatkinjama je i Marina Rodriguez koja će se u ožujku boriti protiv Yan Xiaonan. Onda preostaje samo Weili Zhang. Idem po pojas prvakinje – podvukla je Joanna Jedrzejczyk.

Odgovori

Back to top button