Boks

Dok Anthony Joshua žestoko trenira, Tyson Fury uživa na plaži

Ne znam što bismo radili ne dođe li do borbe između Joshue i Furyja. Nemamo rezervni plan. Svi želimo obaviti posao i dogovoriti meč. Dobit ćete tu borbu – istaknuo je Eddie Hearn prije nekoliko dana, a onda je stigla vijest kako će se Oleksandr Usyk i Joe Joyce boriti za privremeni WBO-ov pojas prvaka.

Tako je Svjetska boksačka organizacija otklonila veliku prepreku u organizaciji borbe za apsolutnog prvaka svijeta između Anthonyja Joshue i Tysona Furyja.

Eddie Hearn, vlasnik Matchroom Boxinga i glavni organizator priredbe, ističe kako se pregovori bliže kraju, te je ostalo riješiti samo neke sitnice.

– Nema ničega što bi moglo ugroziti pregovore – prisnažio je Eddie Hearn.

Borba za ujedinjenje titula trebala bi se dogoditi u lipnju ili srpnju.

Čini se kako je Anthony Joshua ozbiljno shvatio važnost meča koji bi se uskoro trebao dogovoriti, te je već krenuo sa žestokim pripremama.

No to se ne može reći za Tysona Furyja koji je dobio nekoliko kilograma viška i uživa na plaži.

Joshuin promotor Eddie Hearn također je primijetio Furyjevu opuštenost.

– Pitao sam Joshuu je li vidio Furyja kako trči u more? A on mi kaže: ‘Imat ćemo najboljeg Tysona Furyja u ringu i ne zanima me je l’ ima koji kilogram viška. Treniram i pripremam se za borbu protiv najboljeg Furyja’ – otkrio je Eddie Hearn što mu je Joshua odgovorio.

Odgovori

Back to top button