Taekwondo

Dječji Taekwondo festival u Zagrebu okupio 672 natjecatelja

U organizaciji TKD Jastreb u subotu će se u Zagrebu održati dječji Taekwondo festivala – Jastreb kup Veleposlanika Republike Koreje na kojem će nastupiti 672 natjecatelja iz 48 klubova iz pet zemalja (Mađarska, Bosna i Hercegovina, Slovenija, Makedonija i Hrvatska).

Natjecanje će se održati pod pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Zagreba Tomislava Tomaševića u Kristalnoj dvorani hotela Westin, prema točno definiranoj satnici za sve selekcije i discipline u skladu s važećim (u tom trenutku) mjerama Stožera civilne zaštite, a ceremonija svečanog otvaranja počinje u 13 sati.

Gledateljima i ovaj put neće biti omogućen boravak u natjecateljskom prostoru u skladu s propisanim mjerama Stožera civilne zaštite, pa se svečano otvaranje i natjecanje može pratiti uživo na YouTube kanalu CroRing.

U sklopu ceremonije svečanog otvaranja nastupit će i demo team Hrvatskog para taekwondo saveza, a protokol će popratiti Zagrebačke mažoretkinje.

Navedeno natjecanje uvršteno je u službeni kalendar aktivnosti Hrvatskog para taekwondo saveza kao bodovno natjecanje za para taekwondo sportaše.

S obzirom na to da je Veleposlanstvo Republike Koreje dugi niz godina podupiratelj navedene sportske priredbe i službeni naziv turnira nosi ime: Kup Veleposlanika Republike Koreje.

Kroz dječji taekwondo festival svi sudionici imat će priliku upoznati se s raznim disciplinama u taekwondo sportu: kick, family kick (roditelji + dijete), friends kick (dva prijatelji/ce), test snage (pojedinačno), sportska borba (pojedinačno) i forme – poomsae (pojedinačno).

Za svakog ponešto!

Tradiciju u organizaciji ove sportske manifestacije već 23 godine potpisuje Taekwondo klub Jastreb i predsjednica organizacijskog odbora Tamara Pradegan, 7.DAN.

CroRing nastavlja popularizaciju amaterskog borilačkog sporta, a natjecanja ćemo uživo pratiti putem našeg YouTube kanala.

A da biste mogli pravovremeno dobiti informacije o nekim budućim prijenosima, pozivamo Vas da se pretplatite na kanal.

Pretplata je besplatna i anonimna, dovoljan je jedan klik na ‘PRETPLATI ME’ na YouTube kanalu CroRing.

Odgovori

Back to top button