MMA

Rakić i Blachowicz gostovali u podcastu kod Bispinga: Samo se želim boriti protiv jakih protivnika

Bivši UFC-ov prvak srednje kategorije Michael Bisping je u svom Believe You Me podcastu ugostio Aleksandra Rakića i Jana Blachowicza, dvojicu poluteškaša koji će se međusobno obračunati 26. ožujka.

Rakić je otkrio Bispingu kako će pripreme za meč s bivšim prvakom odraditi u Švedskoj. Srpski borac je otkrio kako se razvijala priča s Jirijom Prochazkom koji će dobiti priliku boriti se za naslov protiv prvaka Glovera Teixeire.

– Prije godinu i pol mi je UFC ponudio borbu protiv Prochazke. Tada je imao samo pobjedu nad Oezdemirom, a ja sam svladao Smitha. Nisam želio tu borbu, jer je Jiri imao samo jednu borbu u UFC-u. Htio sam se boriti protiv bolje rangiranih boraca. No da sam izgubio od Smitha, onda bih tu borbu prihvatio – kazao je Aleksandar Rakić i dodao:

– Onda je on pobijedio Reyesa i preskočio me u poretku. Znao sam da će se Blachowicz boriti protiv Teixeire. a meni je ostalo da prozovem Jirija Prochazku. Želio sam meč za idućeg izazivača, ali on je htio biti rezerva Janu i Gloveru.

Jan Blachowicz je krajem listopada izgubio pojas prvaka protiv Glovera Teixeire. Želja mu je ponovno dobiti priliku boriti se za naslov, a tome će biti bliže bude li pobijedio Rakića.

– Samo se želim boriti protiv jakih protivnika. Jednostavno nemam vremena i ne želim lagane borbe. Iz UFC-a su mi poslali poruku želim li se boriti protiv Aleksandra i ja sam to prihvatio. On je dobar borac iz vrha divizije. To će biti dobra borba, a ja potpuno spreman – naglasio je Jan Blachowicz.

Rakić je otkrio i ponešto od taktike kojom pokušati svladati donedavnog prvaka.

– Mnogi smatraju da ću lako pobijediti Jana zbog njegovog posljednjeg nastupa. Nekad imate loš dan kad vam ništa ne polazi za rukom. No on je prije toga je pobijedio Reyesa i Adesanyu – istaknuo je Aleksandar Rakić, te naglasio kako se sjajno osjeća, a na treninzima odlično radio:

– Imam odličan tim, spreman sam na 25 minuta bilo kakve borbe. Mogu završiti borbu bilo kada, a mogu izdržati i cijeli meč. I Janu želim da se što bolje pripremi i nadam se da će ostati zdrav. Budi spreman za 26. ožujka.

Blachowicz je odmah uzvratio Rakiću:

– Ovaj put neću zaboraviti svoju legendarnu poljsku snagu u svlačionici!

Odgovori

Back to top button