Boks

Bruno Knježević i Arijan Gorički nastupaju na MTK Fight Night 2 priredbi u Zagrebu

U lipnju je MTK Zagreb održao prvu boksačku priredbu, a u subotu 18. prosinca na redu je MTK Fight Night 2 koji će se održati na Zagrebačkom velesajmu uz izravni prijenos od 17 sati na našem YouTube kanalu.

U zadnje dvije godine MTK Zagreb je jedini klub u Hrvatskoj koji pokušava, uz punu podršku i pomoć Hrvatskog saveza za profesionalni boks – HSPBS, pokrenuti aktivnosti u profesionalnom boksu.

Osim priredbi, klub ulaže i u perspektivne boksače pa je na nedavnom WBC svjetskom kongresu u Meksiku, osim HSPBS generalnog tajnika Harry Goriana te internacionalnog suca Nikše Boreckog prisustvovao je i prvi licencirani manager u Hrvatskoj u profesionalnom boksu – Petar Colnar.

HSPBS je pokrenuo nekoliko izuzetno velikih i atraktivnih inicijativa i pregovore u suradnji s WBC i nekim svjetski poznatim promoterima koje bi se mogle realizirati u 2022 – 2023 godini koje premašuju obične sportske manifestacije a među njima je bilo i dovođenje MTK Global u Hrvatsku gdje smo dobili MTK Zagreb – prvi njihov klub u Jugoistočnoj Europi na što smo izuzetno ponosni.

Kombinacija mladosti (Luka Pupek) i velikog iskustva u profesionalnom boksu (Stjepan Božić) počinju davati prve rezultate i što je najvažnije – evente na kojima se mogu predstaviti mladi boksači – buduće zvijezde profesionalnog boksa!

Osim svojim boksačima na čelu s Brunom Knježevićem koji sigurno grabi prema meču za Internacionalnu titulu profesionalnog prvaka Hrvatske i koji će pred sobom imati Michaela Obina, iskusnog profesionalca iz Ugande s adresom u Švedskoj, klub je otvorio prostor i drugim boksačima. Tako će na priredbi nastupiti i mladi boksač Arijan Gorički koji je naš jedini kvalitetni predstavnik u manjim težinskim kategorijama, a njegov protivnik je Talijan Emilian Salvini.

Ova dva meča će biti glavna atrakcija priredbe s time da će u predborbama nastupiti neki talentirani boksači kao što su Alban Morina (MTK Zagreb), Mislav Burazer (Zagreb) te Andrija Perković iz Šibenika.

Početak priredbe je u 17 sati.

CroRing nastavlja popularizaciju borilačkog sporta, a natjecanja ćemo uživo pratiti putem našeg YouTube kanala.

A da biste mogli pravovremeno dobiti informacije o nekim budućim prijenosima, pozivamo Vas da se pretplatite na kanal.

Pretplata je besplatna i anonimna, dovoljan je jedan klik na ‘PRETPLATI ME’ na YouTube kanalu CroRing.

Odgovori

Back to top button