Taekwondo

Toni Kanaet i Marko Golubić brončani na EP-u u Sarajevu

Hrvatski taekwondoaši Toni Kanaet i Marko Golubić osvojili su brončane medalje na Europskom prvenstvu za seniore u olimpijskim kategorijama koje se održava u Sarajevu.

Toni i Marko bili su brončani u kategoriji do 80 kilograma gdje je slavio Portugalac Julio Ferreira dok je drugi bio Španjolac Jon Cintado.

Natjecanje i sve zanimljivije događaje s EP-a pratite na YouTube kanalu Cro Ring.

U kategoriji do 58 kilograma prvo mjesto je osvojio Francuz Cyrian Ravet ispred Novaka Stanića iz Srbije, te Irca Jacka Woolleya i Moldavca Stepana Dimitrova.

Britanac Bradly Sinden osvojio je zlato u kategoriji do 68 kilograma, drugi je bio Izraelac Nimrod Krivishkiy, a treće mjesto osvojili su Španjolac Marcos Caballero i Francuz Dylan Chellamooto.

U kategoriji do 80 kilograma prvi je bio Mehdi Khodabakhshi iz Srbije, srebrnu medalju osvojio je Makedonac Dejan Georgievski, dok su brončani vili Španjolac Daniel Ros i Ukrajinac Vladyslav Bondar.

U ukupnom poretku seniora prva je bila reprezentacija Srbije ispred Francuske i Velike Britanije.

Drugog dana natjecanja nastupaju seniorke.

A da biste mogli pravovremeno dobiti informacije o nekim budućim prijenosima, pozivamo Vas, ako već niste, da se pretplatite na kanal.

Pretplata je besplatna i anonimna, dovoljan je jedan klik na ‘PRETPLATI ME’ na našem linku.

Toni i Marko bili su brončani u kategoriji do 80 kilograma gdje je slavio Portugalac Julio Ferreira dok je drugi bio Španjolac Jon Cintado

Odgovori

Back to top button