Taekwondo

Taekwondo klub Jastreb će 17. prosinca biti domaćin 25. Jastreb kupa prijateljstva

Taekwondo klub Jastreb organizira tradicionalni međunarodni turnir koji će se 17. prosinca održati u Gradskoj dvorani u Samoboru.

U sklopu natjecanja će se osim 25. Jastreb kupa prijateljstva, održati i šesto kolo Lige za limače, a očekuje se više od 500 boraca.

Prijave su u tijeku i traju do 13. prosinca, a više informacija možete naći na ovom LINKU.

– Po kvantiteti i kvaliteti bit će to sjajan turnir. No važnije od samog prestiža bit će druženje i stjecanje novih prijatelja. U natjecanje će također biti uključeni i roditelji što će dati novu dimenziju turniru – kaže Tamara Pradegan, glavna tajnica TKD Jastreb, te dodaje:

– Mnogi su već najavili svoj dolazak, pa se nadamo lijepom odzivu natjecatelja i zanimljivom turniru. I ove ćemo godine imati unikatne medalje i nagrade. Posebno treba istaknuti kako će svaki limač biti nagrađen bez obzira na rezultat. Ovogodišnje će natjecanje biti pod geslom: Darujmo jedni drugima ono najvrjednije – darujmo prijateljstvo.

Najavljeno je kako će se turnir održati na osam borilišta, a bude li više prijava tada će se dodati još dva. I ono što je posebno važno da će se natjecanje odvijati kategorija za kategorijom.

Odgovori

Back to top button