Taekwondo

Predsjednik Milanović primio izaslanstvo Hrvatskog Tradicionalnog ITF Taekwon-Do Saveza

Predsjednik Republike Zoran Milanović primio je danas u Uredu predsjednika izaslanstvo Hrvatskog Tradicionalnog ITF Taekwon-Do Saveza i sportaše, reprezentativce koji su se natjecali na Europskom prvenstvu u Tradicionalnom ITF Taekwon-Dou, održanom u Poreču krajem ožujka ove godine, piše na službenoj stranici predsjednik.hr.

Na sastanku su predstavnici ITF Taekwon-Do Saveza upoznali predsjednika Milanovića s osnovama sporta te aktivnostima Saveza i postignutim rezultatima na Europskom prvenstvu u Tradicionalnom ITF Taekwon-Dou.

Isto tako, zahvaljujući reputaciji i kvaliteti brojnih sportaša, najavili su mogućnost da sljedeće godine Hrvatski Tradicionalni ITF Taekwon-Do Savez bude domaćin i Svjetskog prvenstva.

Općenito, spomenuto je kako danas u Hrvatskoj djeluje preko 220 taekwondo klubova u mnogim gradovima, a zahvaljujući konstantnim uspjesima na međunarodnim natjecanjima kako u verzijama ITF, tako i u olimpijskoj verziji WTF, hrvatski taekwondo je u Europi na dobrom glasu.

Na sastanku u Uredu predsjednika Republike bili su predsjednik Hrvatskog Tradicionalnog ITF Taekwon-Do Saveza Nenad Seferagić, izbornici Branko Fibinger i Edi Višković te Adam Hercog i Emin Duraković, kao i sportaši, a među njima i zlatna s EP-a Beata Ivas.

Uz predsjednika Milanovića bio je povjerenik Predsjednika za sport Željko Jovanović.

Odgovori

Back to top button