Ostalo

Alen Babić zaigrao košarku, raspoloženje mu pokvarili bahati klinci

Hrvatski boksač Alen Babić je prije nešto više od mjesec dana osvojio WBC-ov Silver pojas u bridgerweight kategoriji.

A Savage osim ringa obožava i košarku koju povremeno igra sa zaručnicom ili prijateljima.

U svojoj posljednjoj objavi na Facebooku opisao je jednu neugodnu situaciju u kojoj se našao ovih dana na školskom igralištu.

‘Sport je predivan, ništa me ne usrećuje kao igralište. Igralište puno djece, školaraca i ‘starijih’ u koje već i sam spadam, kad bi se gledao očima malog Alena koji je odrastao na igralištima poput ovog. Ali eto, da ne bi sve bilo savršeno potrudili su se dva nadobudna klinca.

Kakvo ponašanje na terenu, da je neko drugo vrijeme i ja na njihovom mjestu, ostao bi bez lopte i dobio par šamara od starije ekipe, došao kući pa morao lagati da sam pao kako ne bi i doma dobio batine jer sam vani dobio batine. Brate to se šeće kao da su osvojili teren, faca polumrtva od sebeljublja i bahatosti.

Neće dva na dva jer su predobri za nas, neće ni dijeliti jedini koš koji valja jer im smetamo valjda. Naravno da smo ušli i preuzeli teren. Moj ‘airball’ ide prema duplo mlađem dečkiću i on pređe preko lopte… E moji klinci, s razine profesionalnog sportaša vam mogu reći da je to put u ništa, i možete očekivati samo ništa. ‘Kad si se prije umislio dan ti je***’ da citiram velikog blogera Kruleta.

Razumijem da je to neki drugi svijet danas, ali duboko se nadam da je ovo bila samo ružna iznimka. Kažu mi da se danas i očevi zovu da rješavaju te situacije, da sam ja to kojim slučajem onda napravio dobili bi po glavi i otac i ja, takvo poštovanje sam imao prema starijoj ekipi na igralištu. Budite normalni…’, napisao je Alen Babić u objavi.

Odgovori

Back to top button