Boks

Problemi uoči meča protiv Jake Paula, Furyjevom polubratu zabranjen ulazak u SAD

Britanski boksač Tommy Fury i poznati youtuber Jake Paul dogovorili su za 6. kolovoza okršaj u Madison Square Gardenu, ali sada su se pojavili problemi.

Naime, polubrat WBC-ova prvaka Tysona Furyja ne može sudjelovati na konferenciji za medije koja je organizirana povodom promocije meča, jer mu je zabranjen put u SAD.

Neke članove obitelji Fury, a među njima je Tommy, povezuje se s irskim kriminalcem Danielom Kinahanom za kojim je u SAD-u raspisana tjeralica, te nagrada od 15 milijuna dolara.

I Tysona Furyja se uoči meča protiv Dilliana Whytea također našao na meti medija, jer ga se povezivalo s Kinahanom.

Nakon što mu nije dopušten odlazak u SAD, Tommy se javio putem Instagrama:

‘Moj tim i ja jutros smo stigli u zrakoplovnu luku Heathrow kako bi odletjeli u SAD na konferenciju za mediju. Čim sam kročio na aerodrom, jedan od zaposlenika domovinske sigurnosti rekao mi je kako ne mogu otići u SAD zbog meni nekih, navodno, poznati razloga. Ja nisam učinio apsolutno ništa krivo i ne znam zašto mi nije dopušteno putovanje u SAD’.

Tommy će ovih dana problem pokušati riješiti u suradnji s veleposlanstvom.

Odmah se javio i Jake Paul koji nije štedio Britanca.

‘Tommy, bez obzira na to što se pokušavaš izvući iz te borbe, ja ću učiniti sve kako u tome ne bi uspio. Moj tim i ja jasno smo ti objasnili korake koje moraš učiniti da riješiš svoj problem. Prihvati ih ili priznaj da si se uplašio’, poručio je Jake Paul putem Twittera.

Tommy Fury i Jake Paul trebali su boksati još prošle godine, ali tada je meč otkazan, jer je Britanac imao zdravstvenih problema.

Odgovori

Back to top button