MMA

Warmaster želi borbu protiv Fedora: Bilo bi šteta da se taj meč ne održi

Junior dos Santos i Fabricio Werdum predvode poduži popis potencijalnih suparnika Fedoru Emelianenku za borbu koja će se na Bellatorovoj priredbi 23. listopada održati u Moskvi.

Na toj listi se među ostalima našao i Josh Barnett koji je jako zainteresiran za tu borbu.

Warmaster i Fedor dugo su nastupali u Prideu, ali se nikada nisu međusobno borili. Njihov meč treba se dogoditi 2009. na priredbi Affliction organizacije, ali je Barnett desetak dan uoči borbe morao otkazati meč zbog dopinga.

– Želio bih se boriti protiv Fedora. Do tog meča nije ostalo mnogo vremena i bilo bi šteta da se ne održi. Zabavno je što se priredba organizira u Rusiji – istaknuo je Josh Barnett.

Warmaster je posljednju MMA borbu imao u rujnu 2016. kada je gušenjem u trećoj rundi pobijedio američko-bjeloruskog borca Andreja Arlovskog.

Nekoliko mjeseci kasnije ponovno je pao na dopingu, a nakon što mu je istekla suspenzija, 2019. je prešao u Bellator u kojem još čeka svoj debi.

Barnett je nastupio na KSW-ovoj Genesis priredbi u boksu bez rukavica, gdje je pobijedio Poljaka Marcina Rozalskog.

– Bila je to dobra avantura. Kada sam se odlučio za MMA-a imao sam želju biti neki junak iz Street Fightera ili profesionalnog hrvanja, putovati svijetom i natjecati se. Bilo je to lijepo ponovno osjetiti i uzbudljivo jer u boksu bez rukavica postoji rizik od ozbiljnih ozljeda – zaključio Josh Barnett.

Odgovori

Back to top button