MMA

Bivši prvak otkrio kako je u okršaju protiv Sandhagena bio ozlijeđen: Imao je sreće!

Američki MMA borac T.J. Dillashaw je prošlog vikenda pobijedio Coryja Sandhagena. Bivši prvak UFC-ove bantam kategorije vratio se borbama nakon dvogodišnje suspenzije zbog dopinga.

U izjednačenom dvoboju T.J. Dillashaw je slavio podijeljenom odlukom sudaca, a mnogi smatraju kako je Sandhagen trebao pobijediti.

No Dillashaw tvrdi kako je trijumf mogao biti još uvjerljiviji da nije bio ozlijeđen.

– Imao je sreće što imam ozlijeđeno koljeno. Sve bi bilo drugačije da nisam imao problema. U drugoj rundi sam uzeo njegova leđa, a moje koljeno nije izdržalo. Odmah mi je bilo jasno kako to više ne mogu raditi, a da je moja noga bila zdrava, vjerujem kako bi našao priliku završiti borbu ranije kada sam imao kontrolu s leđa – kazao je T.J. Dillashaw i dodao:

– No možda je bolje da nisam. Morao sam pokazati svoju borbenost i želju za povratkom. Pokazao sam kako se mogu boriti s teškoćama tijekom borbe, a i dokazao sam kako je moja kondicija nedodirljiva. Nitko mi ne može nametnuti ritam, radim jače od svih.

Nekadašnji prvak ističe kako je borba bila teška i napeta, te je bio nervozan kada je čuo da je pobjednik odlučen podijeljenom odlukom sudaca. No naglašava kako je Sandhagen bio sjajan protivnik.

– Sve sam učinio kako bih pobijedio na jednoj nozi, a tako svladati borca kakav je Coryja nije jednostavno. Ne mogu biti nezadovoljan i ljutit na sebe – podvukao je T.J. Dillashaw.

Odgovori

Back to top button