MMA

VIDEO Vaso Bakočević pobijedio Bojana Kosednara na Megdanu

Crnogorac Vaso Bakočević je u glavnom meču Megdan FC priredbe u Sremskoj Mitrovici pobijedio slovenskog borca Bojana Kosednara. Bila je to borba u boksu bez rukavica u kojoj je Vaso bio uspješniji.

Obojica su krenula žestoko u meč, no nakon prvih udaraca moglo se primijetiti kako će teško netko odmah pasti. Nakon ispitivanja snaga krenulo je taktiziranje u kojem su oba borca imala svojih trenutaka.

Bakočević je bio nešto konkretniji, no i Kosednar nije ostao dužan. Bojan je u nastavku bio nešto agresivniji, a Vaso je uzvraćao iz kontre.

Crnogorac je sredinom druge runde udarcem napravio posjekotina na licu slovenskog borca, pa je meč bio na trenutak prekinut.

U trećoj rundi ponovno je prošao jedan sjajan Vasin udarac, te je Slovenac zaradio novu posjekotinu, no nije se predavao. I Kosednar je pogodio nekoliko dobrih udaraca, ali je Bakočević bio bolji, te je stigao do trijumfa jednoglasnom odlukom sudaca.

Čedo Pantić je prekidom u prvoj rundi svladao Casonija Luciana, dok je Milanko Puranović koji je ekspresnim nokautom ju ‘bare knuckle’ borbi pobijedio Andrasa Molnara.

Odgovori

Back to top button