MMA

VIDEO Stipe Miočić ima želju boriti se na Poljudu: Učinimo to!

Stipe Miočić namjerava se ponovno vratiti u oktogon. Nakon što je krajem ožujka izgubio UFC-ov teškaški pojas protiv Francisa Ngannoua, američki borac hrvatskih korijena nastavlja trenirati i podiže svoju tjelesnu masu.

Stipe (105,5 kg) je u obranu naslova na UFC 260 priredbi bio 13 kilograma lakši od Kamerunca. Ngannou je u taj meč ušao sa 119,3 kilograma!

– Želim vratiti ono što je moje – nedavno je izjavio Stipe Miočić.

Šef UFC-a Dana White otkrio je kako bi Miočić mogao biti sljedeći izazivač koji bi se trebao boriti protiv pobjednika dvoboja između Francisa Ngannoua i Derricka Lewisa.

Stipe je u razgovoru za Croatian Sports otkrio bi uskoro trebao doći u Hrvatsku, a želja mu je boriti se na Poljudu.

– To bi bilo nevjerojatno. Volim hrvatski navijački mentalitet, Hrvatska je savršena zemlja… Ja sam za borbu u Hrvatskoj na Poljudu. Učinimo to – kazao je Stipe Miočić.

Novinara Croatian Sportsa Antu Kvartuča je zanimalo je li Stipe uživo gledao Hajduk.

– Nisam, ja više pratim reprezentaciju – dodao je Miočić, koji je inače Hajdukov navijač.

Kako to da su Hrvati tako uspješni u sportu? Hrvatska ima mnogo sjajnih sportaša, tu je Cro Cop, nogometna reprezentacija koja je osvojila srebro i broncu na SP-ima, Goran Ivanišević…

– To se ne može objasniti, sve je to do mentaliteta. Kada se u nešto upustiš, onda nemaš mira dok nešto ne ostvariš – podvukao je Stipe Miočić.

Razgovor za Croatian Sports pogledajte u videu:

Odgovori

Back to top button