MMA

Michael Page ima želju jednog dana nastupiti u UFC-u

Michael Page je jedan od najbolji Bellatorovih boraca koji se više od osam godina natječe u drugoj najjačoj MMA organizaciji na svijetu. Tijekom karijere 34-godišnji britanski borac izborio je 19 pobjeda te ima samo jedan poraz. Venom je nedavno izjavio kako ne bi imao ništa protiv jednog dana nastupiti u UFC-u.

– Kad sam se počeo boriti jedina mi je želja doći do UFC-a. Tamo je danas najveći show. U svijetu ima mnogo dobrih MMA organizacija, ali svima je cilj – UFC. Tako razmišlja većina boraca – kaže Michael Page i dodaje:

– Uživam u Bellatoru i u svemu što sam dosad učinio u toj promociji. No u jednom trenutku karijere želim osjetiti UFC. Tamo ima sjajnih borbi za mene i nadam se nekom nastupu u budućnosti. No ugovor me veže za Bellator, a imam još nekog nedovršenog posla. Kad to riješim mogao bih krenuti za UFC.

Page je u ovom trenutku među ozbiljnim kandidatima za mjesto izazivača u velter kategoriji. Britanac je nakon poraza od Douglasa Lime pobijedio pet mečeva u nizu. U posljednjem nastupu 7. svibnja pobijedio je Dereka Andersona.

Odgovori

Back to top button