MMA

VIDEO Roberto Soldić predstavljen fanovim na ONE-ovoj priredbi

Hrvatski borac Martin Batur je sjajnim preokretom i nokautom u prvoj rundi protiv Paula Elliota debitirao na ONE-ovoj priredbi u Singapuru.

No zvijezda ONE on Prime Video 1 priredbi bio je Demetrious Johnson koji je u meč za pojas prvaka muha kategorije pobijedio Adriana Moraesa.

A tijekom te priredbe fanovi je predstavljen naš Roberto Soldić koji je na početku objasnio zašto je izabrao ONE.

– Imao sam nekoliko ponuda, no ja sam izabrao da moj dom bude – ONE Championship. Hvala svima na podršci, jako sam uzbuđen i jedva čekam borbu – rekao je Roberto Soldić i nastavio:

– Pogledate li mečeve u ONE-u tu svi borci žele završiti borbu prekidom ili nokautom. Ja sam pravi borac i pokušavam izgraditi svoju ostavštinu. Želim osvojiti pojaseve u MMA-u, kickboxingu i muay thaiju.

Soldić je spreman boriti se protiv bilo koga i odmah je dobio prvu prozivku.

Švedski borac Zebaztian Kadestam (14-7) je nakon 57 sekundi brutalnim nokautom pobijedio Iurija Lapicusa (14-1), pa prozvao hrvatskog borca.

– Čujem da se ONE vraća u Tokio, a ja nikad nisam bio tamo. Također sam čuo da je za ONE potpisao čudovište, a ja se s takvima volim boriti. Roberto Soldiću, idemo! – poručio je Zebaztian Kadestam.

Robocop je prihvatio prozivku.

– Prihvaćam izazov. Dobro je da se netko želi boriti protiv mene. Super motiviran sam i već sutra ujutro ću trenirati. Dolazim ovdje uništavati, ja sam kompletan borac. Pokušavam dati najbolje od sebe – podvukao je Roberto Soldić.

Odgovori

Back to top button