MMA

VIDEO Pogledajte najavu okršaja između Stošića i Wlodareka: To će biti okrutno

Hrvatski MMA borac Antun Račić (25-8-1) na KSW 59 priredbi koja će se održati 20. ožujka brani pojas prvaka u bantam kategoriji u uzvratnom okršaju protiv Poljaka Sebastiana Przybysza (7-2). Dubrovčanin je u njihovom prvom meču na KSW 46 priredbi u prosincu 2018. pobijedio Poljaka jednoglasnom odlukom sudaca.

Glavna borba subotnje priredbe bit će teškaški dvoboj između Mariusza Pudzianowskog i Serignea Ousmanea Dije.

Na programu će biti ukupno devet borbu, a osim Račić još će nastupiti Crnogorac Savo Lazić i srpski borac Darko Stošić.

Laziću (10-5) će to biti druga borba u KSW-u, a suparnik mu je Poljak Sebastian Rajewski (9-6) koji je svoju posljednju borbu izgubio nokautom našeg Filipa Pejića u 12. sekundi meča.

Darko Stošić (13-4) svoju prvu borbu u najjačoj europskoj MMA organizacija ima protiv Michala Wlodareka (8-2). Poljak je prošle godine nokautirao Dubrovčanina Srđana Marovića. Srpski borac se vraća u tešku kategoriju, a u najavi meča čeka ga težak meč.

– Ima jedan od najvećih i najiskrenijih osmijeha od svih boraca. Wlodarek je zastrašujuć, odlučan i okrutan u kavezu. Svatko ga se treba plašiti – kaže KSW-ov čelnik Maciej Kawulski.

Poljski borac je najavio svoj pohod na tron u teškoj kategoriji.

– Želim se boriti. Meč ne počinje u kavezu već na vaganju. Trebam ući u glavu suparniku prije nego što ga nokautiram. Uzbuđen sam i želim osvojiti naslov prvaka teške kategorije – istaknuo je Michal Wlodarek.

Odgovori

Back to top button