Boks

Mike Tyson otkrio kada se i gdje vraća u ring

Boksačka legenda Mike Tyson lani se u studenom, nakon 15 godina pauze, vratio u ring. Iron Mike se u akciju vratio u ekshibicijskom dvoboju protiv Roya Jonesa. Okršaj je bio dogovoren u osam rundi, a na kraju nije bilo pobjednika.

Priredbu je organizirala tvrtka Triller, koja je preuzela brigu i za organizaciju boksačkog meča između bivšeg MMA borca Bena Askrena i poznatog Youtubera Jakea Paula, njihova borba dogovorena je za 17. travnja.

Vlasnik tvrtke Triller Ryan Kavanaugh je krajem prošle godine objavio podatak kako je priredba koju su predvodili Tyson i Jones prodana u čak 1,6 milijuna PPV primjeraka, a to je donijelo zaradu od 80 milijuna dolara.

Tyson je u svom Hotboxin’ podcastu u razgovoru s jednim od najboljih boksača na svijetu Canelom Alvarezom otkrio kada bi se ponovno mogao pojaviti u ringu.

– To bi se moglo dogodili 29. ili 31. svibnja, negdje oko tih datuma, na mjestu gdje si se ti borio. U istom ringu – kazao je Mike u razgovoru s Alvarezom.

Canelo je posljednju borbu imao protiv Avnija Yildirima na Hard Rock stadionu u Miamiju. Meksički borac je dominirao u prve tri runde, a onda su osobe iz tima turskog boksača odlučile prekinuti meč. Alvarez u je to bila 55. profesionalna pobjeda u karijeri.

A tko bi mogao biti sljedeći Tysonov suparnik? Već se mjesecima govori o meču protiv Evandera Holyfielda koji je nekoliko puta pozvao Irona Mike da zaključe trilogiju.

Ili možda netko drugi, kandidata ima mnogo…

Odgovori

Back to top button