MMA

VIDEO Martinjak dva puta rušio protivnika, pa na kraju izgubio nokautom

Marko Martinjak (32) borio se u Dubaiju za naslov svjetskog prvaka u boksu bez rukavica. Hrvatski borac je na BYB 16 priredbi nokautom u prvoj rundi izgubio protiv Jaromea Hatcha.

Martinjak je odmah dvaput rušio Amerikanca i činilo se kako grabi prema novom naslovu.

No onda je Hatch sjajnim udarcem dobro uzdrmao Marka. Nakon brojanja Jarome je krajem prve runde nokautirao našeg veterana.

U lipnju bi se trebao dogoditi revanš.

– ‘Lucky Punch‘ je presudio meč nakon dva moja rušenja. Malo sam se ohrabrio bez veze. Što sad, idemo dalje. Revanš je u lipnju u Londonu, bit ću još bolji i jači. Hvala svima na podršci i porukama koje šaljete – poručio je Marko Martinjak u poruci u svom Instagram Storyju.

Martinjak i dalje drži BKB i Police Gazette svjetske pojaseve supersrednje kategorije.

U video objavi na svom Instagramu još je jednom potvrdio kako se nada da će Amerikanac prihvatiti revanš.

– Živ sam i zdrav, malo natečen i ozlijedio sam uho. Bio sam bolji, ali jedan trenutak neopreznosti i to se dogodilo. Mislio sam da je gotov nakon drugog nokdauna – istaknuo je Marko Martinjak i podvukao:

– Nadam se da će prihvatiti revanš u 6. mjesecu u Engleskoj. Znam da sam bolji i kvalitetniji od njega, ali jedan trenutak neopreznosti i to je to. Najviše sam razočarao samog sebe, ali što je tu je, idemo dalje. Malo me spustio na zemlju. Još jednom hvala svima.

Odgovori

Back to top button