MMA

VIDEO Filip Pejić uoči borbe karijere: S takvima se i želim boriti

Hrvatski MMA borac Filip Pejić (15-4-2) svoj sljedeći nastup ima protiv bivšeg prvaka Francuza Salahdinea Parnassea (14-1-1) na KSW 61 priredbi koja će 5. lipnja održati u Gdanjsku. Na istoj priredbi borit će se i Ivan Erslan (9-1, 1 NC) protiv Poljaka Przemyslawa Mysiala (24-10-1).

Nitro se u akciju vraća nakon sjajne pobjede protiv Sebastiana Rajewskog kojeg je 14. studenog prošle godine nokautirao za samo 11 sekundi.

Parnasse je krajem veljače izgubio od Brazilca Daniela Torresa, a Filip je odmah znao da će mu francuski borac biti sljedeći protivnik.

– Kada je Daniel nokautirao Salahdinea, osjetio sam da ću biti idući izazivač. Kada sam doznao da imam borbu protiv Francuza bio sam jako uzbuđen jer ga smatram najboljim u kategoriji – kaže Filip Pejić i dodaje:

– To je borba karijere. On je vrhunski borac, a s takvima se i želim boriti. Nije Superman, on je Salahdine, a ja sam Filip i kad ga udarim osjetit će bol.

Parnasseu je poraz od Daniela Torresa jedini u karijeri.

– Svaki prvak doživi barem jedan poraz. Gubili su Muhammad Ali i Mike Tyson. To je sport, a moja priča još nije završila. Žao mi je što je sudac prekinuo borbu i što Torresu nisam pokazao svoje vještine – kaže Salahdine Parnasse i nastavlja:

– Malo sam razočaran što se ne borim ponovno protiv Torresa, ali sam usredotočen na sljedećeg protivnika, želim taj revanš. Nisam impresioniran njegovim vještinama, na istoj je razini kao i ostali borci, a nisu me se dojmile ni njegove pobjede.

Pogledajte najavu borbe između Filipa Pejića i Salahdinea Parnassea:

Odgovori

Back to top button