MMA

VIDEO Borkinja koja je izgubila svijest na vaganju javila se nakon liječničkog pregleda

Julija Stoliarenko dvaput je izgubila svijest tijekom vaganja uoči UFC on ESPN 21 priredbe, te je kasnije otkazana njezina borba protiv Julije Avile. Litavska borkinja je na vaganje stigla među prvima što može stvoriti probleme kada se skidaju kilogrami.

Nakon što je drugi put izgubila ravnotežu pružena joj je liječnička pomoć te su je odvezli u bolnicu.

Julija se nakon pregleda javila na Instagramu i u videu objasnila kako je dehidrirala. Ispričala je kako se viška kilograma riješila nekoliko sati ranije nego što je planirala.

– Želim objasniti što se dogodilo na vaganju. Problem nije bio skidanje kilograma. Zapravo sam imala jedno od najlakših skidanja kilograma ikad. Težina je prebrzo odlazila i problem je u tome što sam potrebnu težinu prerano dostigla. Vaganje je u 9 sati ujutro, a ja sam bila spremna u već 5 – istaknula je Julija Stoliarenko i nastavila:

– Dugo je to vrijeme, jer nakon skidanja kilograma ne možete dugo biti na toj težini budući da ste već poprilično dehidrirani. To se meni dogodilo. Jako sam razočarana jer sam se uistinu sjajno osjećala. Spremna sam za borbu, moje tijelo je u sjajnom stanju. Mogu se boriti, ali je komisija otkazala meč. Oni se brinu za zdravlje boraca. To što mi se dogodilo je strašno.

Odgovori

Back to top button