Ostalo

VIDEO Dejan Lovren na treningu kod Filipovića! Pogledajte što je Cro Cop napravio vatrenom

Hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren, koji trenutačno igra za ruski Zenit, došao je na trening kod Mirka Filipovića. Legendarni hrvatski borac pokazao je vatrenom nekoliko grappling zahvata. Cro Cop je trening je shvatio ozbiljne te nakon nekoliko zahvata prisilio Dejana na predaju.

‘Danas nam je u posjet došao Dejan Lovren, naš nogometni reprezentativac, kojeg je moj sin Filip želio jako upoznati. Odigrali smo i jednu utakmicu na male golove te smo moj partner Zlatko i ja naravno izgubili od Dejana i Filipa.

I shvatili smo da samo faulima možemo koliko toliko preživljavati protiv vrhunskog igrača kao što je Dejan Lovren koji nas je driblao kao klince od pet godina. Ali kako batina ima dva kraja tako je i Dejan shvatio nakon što je izrazio želju da malo pohrvamo u kavezu da je neusporedivo lakše braniti vlastiti šesnaesterac nego vlastitu glavu.

Hvala Dejanu na posjeti i druženju te reprezentativnom dresu kojeg je potpisao i poklonio Filipu’, napisao je Cro Cop u objavi na Instagramu.

A kako je to izgledalo na treningu pogledajte u videu:

Odgovori

Back to top button