MMA

U KSW-u uveli rang-ljestvice najboljih boraca po kategorijama

Najjača europska MMA organizacija objavila je službene rang-ljestvice izazivača u osam kategorija.

Naime, KSW je posložila kategorije kao što se to već godinama radi u UFC-u ili Bellatoru, te će sada biti lakše zaključiti koga treba pobijediti kako bi se stiglo do trona.

No kako poljska promocija nema širok roster, njihove ljestvice sadrže po šest boraca. na toj ljestvici se nalazi prvak i pet mogućih izazivača.

Hrvatski borac Roberto Soldić ima dva naslova prvaka, u srednjoj kategoriji prvi mu je izazivač i dalje Khalidov, koji će e vjerojatno trebati boriti protiv bivšeg prvaka i drugog izazivača, Askhama.

Tu su još bivši UFC-ov borac Pawlak, te Materla i Kesik. Robocopu je u velter kategoriji prvi izazivač njegov timski kolega Musaev, protiv kojeg se Roberto vjerojatno neće boriti.

Darko Stošić trenutno prvi izazivač u teškoj kategoriji, a i za očekivati je njegovo skorašnje ugovaranje borbe protiv De Friesa. Uostalom, Stošić je svladao drugog i četvrtog borca iste ljestvice. Zanimljivo, na trećem mjestu nalazi se Pudzianowski.

Ivan Erslan je na poluteškaškoj ljestvici na drugom mjestu. Hrvatski borac nalazi se iza prvaka Narkuna i prvog izazivača Chuzhigaeva, koji će već idućeg vikenda napasti naslov.

Darko Stošić je prvi izazivač u teškoj kategoriji, a i za očekivati je njegovo skorašnje ugovaranje borbe protiv Phila De Friesa. Srpski borac je svladao drugog i četvrtog borca s te ljestvice, na trećem mjestu je Pudzianowski.

Naš Antun Račić je na drugom je mjestu bantam rang-liste, dok je Sara Luzar Smajić peta na ljestvici ženske muha kategorije.

Filipa Pejića i Francisca Barria Croate zasad nema na tim ljestvicama.

Rang-liste možete vidjeti OVDJE.

Odgovori

Back to top button