Boks

Vaso Bakočević ozbiljno zaprijetio Hrgoviću: Filipe, čačkaš osinjak!

Crnogorski borac Vaso Bakočević pokrenuo je svoj YouTube kanal na kojem će objavljivati, nadamo se, zanimljive video uratke, te iznositi svoje dojmove i komentirati trenutačna događanja na borilačkoj sceni.

Tako je već u prvoj epizodi pronašao temu i dotaknuo se hrvatskog boksača Filipa Hrgovića.

Jedan od povoda je bilo Filipovo odbijanje dolaska u Podcast Inkubator. Voditelja Marka Petraka su prije nekoliko godina pitali kada će gostovati Hrgović, a on je odgovorio kako Filip ne želi dolaziti u emisiju gdje gostuju borci poput Vase ili Gluhaka.

– Kvrgoviću, pošto ne znam ništa o tebi, morat ću te guglati. Filip Hrgović, El Animal. Znači Filip životinja Hrgović. Samo brate, nisi rekao koja si životinja, ne ličiš mi na tigra ili na lava. Prije bih rekao na majmuna s ovim spojenim obrvama – kazao je Vaso Bakočević, pa nastavio:

– Filipe, čačkaš osinjak! Ti znaš da sam ja Sotona. Nemoj brate, umjesto da si dobar sa mnom, ti bi sad napravio kaos. Nisam o tebi stvarno ništa znao. Vidio sam ti nekoliko slika i intervjua, djeluješ mi onako napuhan lik, ali sve to može biti laž. I ja djelujem kao debil, a ustvari sam dobar lik.

Crnogorac je iznio neke podatke o našem borcu.

– Sad sam malo istražio tko si, ozbiljan rezime. WBC International titula 2018., IBF International titula 2020., europska zlatna medalja 2015. godine i brončana olimpijska medalja. Brate, pa ti si Bronze bomber. 198 cm, 14 mečeva i 14 pobjeda, nisi ti Hrgoviću za baciti – dodao je Bakočević.

Vaso je nastavio dolijevati ulje na vatru, te je objasnio što se može dogoditi budu li se jednom sreli.

– Nemoj ti Filipe misliti, ako se sretnemo i ti mi se izbečiš, da se nećemo ponabadati. Nisam ti ja boksač, ja se bavim malo ozbiljnijim stvarima, to je boks golim šakama. Ti moraš staviti bandaže pa navući one balone da bi se nabadao 12 rundi, ja se nabadam poput pravih muškaraca. Kao u spartansko doba – rekao je Vaso Bakočević i nastavio:

– Kada se sretnemo, a ja sam često gost u Zagrebu, možemo normalno popričati, a možemo se ponabadati. Samo ne zaboravi da si ti iz školske klupe otišao u dvoranu, a ja s ulice. Tako da se nemoj iznenaditi ako ti završi cigla u glavi.

Crnogorski borac u upleo je i Alena Babića.

– Iskreno, ja sam za tebe prvi put čuo kad sam vidio da te Babić proziva. Sad sam te malo istraživao, internet je čudo. Pronašao sam da govoriš za Babića kako je smiješan i kako bi to za tebe bila laka lova. Zašto onda ne odradiš to? Ja ti mogu dati savjet kao netko tko je dugo u profesionalnom sportu – naglasio je Caso Bakočević, pa zaključio:

– Budeš li pronašao koji se može prodati, a taj će meč sigurno prodati gomilu ulaznica, kao što Babić kaže rasprodat ćete neki stadion, pođi i prebij ga, to će ti biti laka lova. No, ja znam da ti tako ne misliš. Vidiš da će ti Babić biti problem i ne želiš riskirati. Namazan si ti Fićo.

A za kraj je poručio:

– Nemoj se Filipe zajebavati, nemoj da se moramo boriti. Dobar si momak, ne treba ti to.

Odgovori

Back to top button